avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Roba avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Roba avocat

Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat!
Buna seara!
Puteti merge la sediul baroului din care faceti parte. Cu siguranta au cateva numere de tel. de la croitori care fac si robe.
Ar mai fi si varianta "robe" de pe google.
Cu stima,
av. Silviu Serban
De acord, dar ai vazut cum arata unele robe? Curg ate din ele dupa un an, sunt atat de inguste ca nu le poti imbraca rapid peste o jacheta primavara, sunt mototolite ca vai de ele, zici ca esti prins de pe ape...

Cred ca e important sa-ti iei un lucru bun, eventual recomandat de cineva... ca il pastrezi, in cazul asta, ani buni...
Am vazut ca mai toti le fac in ultimul timp dintr-un material care nu se sifoneaza (nu prea ma pricep, dar cred ca se numeste "piersica")
eu mi-am facut roba la dna. stefania - casiera de la barou (bucuresti), de care ziceau si unii colegi.
este o roba deosebit de frumoasa care se pastreaza fresh si la culoare si la forma desi o port zi de zi de 3 ani.
partea proasta este, ca te topesti in ea de caldura.
nu am intrebat-o pe dna. casiera daca pot sa-mi cumpar eu un material de calitate super si dansa sa-mi faca roba...sincer ma enerveaza calitatea materialului, desi e negru intens se transpira groaznic, nu respira nici o bucatica de piele.
blanitza si lavaliera sunt ok-frumoase si albe ca in prima zi.

* dragi colegi dupa ce este spalata roba, trebuie clatita cu putin otzet - pt. revigorarea culorii:P

exista o avo. in baroul buc. care si-a modificat roba, cambrand-o pe talia ei, iar o alta care a scurtat-o pana la fund...daca si aceste avocate citesc aceste mesaje, le rog sa aiba in vedere ca sunt ridicole, caraghioase... pocesc bietele robe care de fapt sunt uniforme de mare cinste in cadrul profesiei noastre care este considerata elita profesiilor.

pupici
str. Lipscani sau Blanari./150 lei

Alte discuții în legătură

Robe monik monik buna ziua tuturor! as dori si eu sa-mi achizitione o roba de calitate (care sa si arate bine dupa ce o tin in geanta, dar si care sa fie usoara si sa nu ma ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui angajat pe timpul concediului de odihna alinasimona alinasimona Buna seara, am si eu o problema pe care sincer nu o inteleg, va rog sa ma ajutati cu un sfat , Sunt lucrator gestionar la un punct de lucru , in magazin ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari masterflo masterflo Buna seara va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...problema mea arata cam asa: doamna de la asociatia de proprietari (nu sefa de scara, cea care incaseaza ... (vezi toată discuția)