avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Roba avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Roba avocat

Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat!
Eu am descoperit acest anunt:

Confecţionez robe pentru avocati, procurori si consilieri juridici, conform stasului din M.O.
Execuţie rapidă. Materiale de calitate, neşifonabile.
Comanda prealabila. Pentru alte localitaţi trimit ramburs prin poştă.
Preţ în lei 250
Tel 0213236783 sau 0723211967 Minodora

Am sunat-o pe doamna Minodora, i-am dat toate datele (inaltime/greutate date pt factura) si dupa 2 zile mi-a adus o roba superba.
Doamna e din Bucuresti, zona Tribunalului (piata Unirii), dar livreaza si in alte localitati.

Pretul pt Bucuresti - 250 ron.

Roba arata foarte bine, materialul e foarte bun.
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2009
Lacramioara Macovei,
pt cei din Bucuresti, la casieria baroului, d-na Florescu tel 0723347622

a mea a fost gata in 2 saptamani si arata ok ( din piersica cu aplicatii din satin la maneci)

pret 200 ron
200 de lei cu TVA si tot?
Ca eu am dat cu ceva timp in urma 170... Asa de ieftin azi?

Oricum, fiecare trebuie sa se gandeasca si la avantaje/dezavantaje... ca depinde de om.
Eu am ales-o pe aia de la doamna Florescu si e grea, mare, dificil de carat... incape cu greu in genti gen business...
IN plus, materialul e artificial, transpiri si in palma cand o cari...
Dar, de ce am luat-o eu: e extrem de prezentabila, rezista la inghesuieli, dupa 3 zile in geanta e ca noua, nu am calcat-o niciodata si mereu pare ca scoasa din cutie...
Si bavetica aia de la gat si puful ala arata deosebit de bine si se mentin albe in timp... :D
Sincer, o tin pe umeras doar ca imi place sa o vad... :"> se poate tine la fel de bine intr-o cutie... caci materialul e ca titaniul parca: se intoarce mereu la forma initiala, anume intinsa, fara cute...

Cele din bumbac insa, desi arata mototolite, respira mai usor, sunt mai subtiri ca material, se impacheteaza si ocupa spatiu mai putin in geanta, mult mai practice, mai usoare...
Doar ca arata indoielnic atunci cand o pui pe tine.

Asa incat, depinde de gusturi, de masina sau nu etc.

Da, 200 ron pretul final, ca tva-ul, ca si factura :">... nu intra in discutie...

iar "puful" si bavetica sunt detasabile (cu arici)... se spala rapid si esti ca "nou" :D

Vedea-ma-s "vaitandu-ma" cat mai des de disconfortul robei :happy:
Cum sa nu intre in discutie? Eu de la aceeasi doamna am luat roba, cu factura, chtanta, tot.
Nu retin daca era platitoare TVA, pot sa caut factura de acum cativa ani... :D
Eu nu dau bani fara docoment. Ca nu se stie niciodata, daca nu corespundea statutului roba?

Da, sunt detasabile, se spala comod...

Dar apropo de discomfort, e important cand stai intr-un complet de pe la sector 1 si ai nenorocul sa te bata soarele, AC nu face fata, completul are 100 de dosare si nu-ti vine partea adversa sa poti stabili un moment la care sa luati dosarul...
Dupa 2 ore de copt la foc indirect... iti vine sa ramai in opinci. =D>
Era mai rau in salile din Stavrapoleos... :(

Alte discuții în legătură

Robe monik monik buna ziua tuturor! as dori si eu sa-mi achizitione o roba de calitate (care sa si arate bine dupa ce o tin in geanta, dar si care sa fie usoara si sa nu ma ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui angajat pe timpul concediului de odihna alinasimona alinasimona Buna seara, am si eu o problema pe care sincer nu o inteleg, va rog sa ma ajutati cu un sfat , Sunt lucrator gestionar la un punct de lucru , in magazin ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari masterflo masterflo Buna seara va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...problema mea arata cam asa: doamna de la asociatia de proprietari (nu sefa de scara, cea care incaseaza ... (vezi toată discuția)