avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Buna ziua. Doresc sa devin procuror
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Buna ziua. Doresc sa devin procuror

Salut! sunt nou pe site. Am si eu niste mici "probleme" daca doriti si puteti sa ma ajutati.Sunt anu 4 la drept si as dori sa merg mai departe in procuratura. vreau sa stiu ce trebuie sa fac, care sunt pasii care trebuie sa ii urmez pentru a admite, ce carti de trebuie sa citesc si cum arata un subiect pentru examen.astept un raspuns. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters181736 , utilizator 20:34, 26 Ianuarie 2011
Buna seara! In primul rand trebuie sa invetati foarte foarte mult! Apoi in cazul dvs. solutia este sa dati examen de admitere la INM! Pentru subiectele de examen, modalitatea de admitere la INM, exista site-ul INM-admitere la INM si luati ca exemplu examenul din agugust 2010! Incercati sa rezolvati cele 100 de intrebari date la examen si sa cititi si regulamentul examenului!
Tratate recomandate de mine stiute cu tot cu subsoluri si adnotari:
Civil: I-GABRIEL BOROI-DREPT CIVIL PARTEA GENERALA
II - BARSAN -DREPTURI REALE
III- STATESCU SI BARSAN-DREPTURI REALE
IV-CONTRACTE-FRANCISC DEAK
V-MOSTENIRI-FRANCISK DEAK
Penal CONSTANTIN MITRACHE-PENAL GENERAL
TUDOREL TOADER-PENAL SPECIAL
Proc. civila- Mihaela Tabarca
Proc.penala- ION NEAGU
MedEx a scris:

Buna seara! In primul rand trebuie sa invetati foarte foarte mult! Apoi in cazul dvs. solutia este sa dati examen de admitere la INM! Pentru subiectele de examen, modalitatea de admitere la INM, exista site-ul INM-admitere la INM si luati ca exemplu examenul din agugust 2010! Incercati sa rezolvati cele 100 de intrebari date la examen si sa cititi si regulamentul examenului!
Tratate recomandate de mine stiute cu tot cu subsoluri si adnotari:
Civil: I-GABRIEL BOROI-DREPT CIVIL PARTEA GENERALA
II - BARSAN -DREPTURI REALE
III- STATESCU SI BARSAN-TEORIA GENERALA A OBLIGATIILOR
IV-CONTRACTE-FRANCISC DEAK
V-MOSTENIRI-FRANCISK DEAK
Penal CONSTANTIN MITRACHE-PENAL GENERAL
TUDOREL TOADER-PENAL SPECIAL
Proc. civila- Mihaela Tabarca
Proc.penala- ION NEAGU

I fixed it for ya! B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii meseria de procuror dongen dongen Sunt stundet in Anul III la drept,si as vrea sa imbratisez meseria de procuror.As dori sa stiu mai multe despre cum pot sa devin un viitor procuror,ce ar ... (vezi toată discuția)
Bibliografie pt admiterea la inm NADINASIPOS NADINASIPOS Hello! M-ar putea ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pt admitere la INM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)