avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de comodat pt autoturism
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de comodat pt autoturism

Buna seara.Am un PFA.Recent am trecut de la norma la sistem real si am inteles ca pt a putea deconta combustibil este nevoie de un contract de comodat pt masina.M-ar interesa cum se face acest contract si daca trebuie inregistrat undeva. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iosifnagy , utilizator 14:12, 28 Ianuarie 2011
iosifnagy a scris:

Multumesc pt lamuriri. Din aceasta lege am inteles ca aceste cheltuieli cu carburantul le pot face pt ca-mi servesc la realizarea venitului,DAR nu le pot deconta.Corect? Cum ramane cu intretinerea masinii(RCA,taxa drum,piese,reparatii) pe acestea le pot deduce?

Desigur!
Multumesc pt raspunsuri.N-as vrea sa stresez pe nimeni,dar inteleg ca cheltuielile sant nedeductibile,deductibile partial si deductibile.Exista vreo deosebire la inregistrarea lor? Adica se inregistreaza la fel ? Daca da cum se tine evidenta la sfarsit cand se calculeaza totalul,adica care este deductibila si care nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala - cheltuieli deductibile mariams70 mariams70 Buna seara,mi-am infiintat de curand o intreprindere individuala,vreau sa stiu care e urmatorul pas ce trebuie facut. Daca profilul firmei este studiul opiniei ... (vezi toată discuția)
Deducere tva la combustibil adinaelena adinaelena Buna ziua la o firma de transport (nu persoane de obicei moloz de pe santiere ) pot deduce tva ul la combustibil dar cheltuiala avand in vedere ca acesta ... (vezi toată discuția)
Deducere tva horeaalexandru horeaalexandru Buna ziua, As avea o intrebare la Dvs. La o firma de constructii se poate deduce TVA-ul la carburantii folositi. (cisterne, vole etc.) Daca da in ce ... (vezi toată discuția)