avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... acordare spor 25% studii superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

acordare spor 25% studii superioare

Voi absovi in febr 2011 Facultate de Drept, sunt agent de politie si doresc sa stiu daca mai se acorda sporul pt. studii superioare. colegii de birou care au absolvit in 2009 beneficiaza de acest drept. cum e acum in 2011 cu noile reglementari? sper doar sa nu ma coste snobismul de a absolvi o facultate la stat, iar pana la urma tot s.r.l.-ul Spiru Haret sa fie in avantaj. :)) multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raluca1982 , utilizator 15:44, 28 Ianuarie 2011
Problema este ca Facultatea de Drept nu va da dreptul la nici o promovare, intrucat absolventii acestei facultati pot ocupa doar functii care se obtin prin concurs: consilier juridic, avocat, magistrat, notar. Dupa cum precizeaza si legea 188/1999, nu se poate promova pe functia publica de consilier juridic. Afara de cazul in care absolviti Facultatea de Drept in cadrul Academiei de Politie A.I. Cuza, caz in care veti fi incadrat subinspector...
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
Kyandra, moderator
Multumec pt. mesaj, dar nu la promovarea in functie m-am referit. ma refeream la agentii care au terminat o Facultate de Drept care au beneficiat de un spor de 25%. poate nu m-am exprimat atat de clar.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
raluca1982, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare popescuvirgil44 popescuvirgil44 La absolvirea unui master profesional, de catre un subofiter de politie, in cadrul Academiei Al.I.Cuza Bucuresti, cu durata de 2 ani,se acorda gradul de ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public primaria urziceni primaria urziceni Sunt referent de specialitate,III,grad I.superior,cu facultate de subingineri de 3 ani,in cadrul compartimentului achizitii,cu o vechime de peste 15 ani in ... (vezi toată discuția)
Promovare pentru studii superioare Popescu Sofia Popescu Sofia sunt funcţionar public clasa III (Poliţia Comunitară)şi am absolvit Facultatea de Drept specialitatea Drept, directorul de la Poliţia Comunitară şi ... (vezi toată discuția)