Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

popescuvirgil44 
	    	Utilizator

popescuvirgil44 
	    	Utilizator	    

popescuvirgil44, utilizator
 popescuvirgil44, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

nu a-ti atins subiectul, cu tot respectul!
In statutul politistului se face referire numai la absolventii Fac. de Politie din cadrul Academiei Al. I. Cuza, dar eu doresc sa stiu daca esti subofiter de politie si termini un master profesional in cadrul aceleiasi academii ti se da automat gradul de subinspector!
As dori ,daca se poate, un raspuns mai detaliat!
Va multumesc!
~ final discuție ~
 turcuflorinel	                   

Sunt subofiter la Politia de Frontiera Galati, agent principal de politie,de 6 ani. In perioada 2007-2009 am facut un master profesional in cadrul Acad. ... (vezi toată discuția)
	                    turcuflorinel	                   

Sunt subofiter la Politia de Frontiera Galati, agent principal de politie,de 6 ani. In perioada 2007-2009 am facut un master profesional in cadrul Acad. ... (vezi toată discuția)

lenareg	                   

Care ar fi baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare  a personalului  contractual  dintr-o primarie , prin transormarea postului  ... (vezi toată discuția)
	                    lenareg	                   

Care ar fi baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare  a personalului  contractual  dintr-o primarie , prin transormarea postului  ... (vezi toată discuția)

Deaa	                   

sunt anul 4 la facultatea de drept si as vrea sa stiu daca un master in criminalistica mi-ar oferii oportunitatea sa ajung sa lucrez ca si criminalist, sau ce ... (vezi toată discuția)
	                    Deaa	                   

sunt anul 4 la facultatea de drept si as vrea sa stiu daca un master in criminalistica mi-ar oferii oportunitatea sa ajung sa lucrez ca si criminalist, sau ce ... (vezi toată discuția)