avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ziar de anunturi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ziar de anunturi

Vreau sa imi fac un ziar de anunturi si vreau sa intreb daca trebuie inregistrat undeva ziarul sau trebuie avize speciale ceva ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 21:58, 11 Februarie 2011
si eu sunt interesat! nu stie nimeni daca trebuie vreo licenta ceva ? si de unde poate fi scoasa!
pentru infiintarea oricarei persoane juridice este necesara inregistrarea acesteia intr-un registru special (la societati comerciale in registrul comertului, pt soc. agricole, in registrul agricol, pt ong in registrul asociatiilor si fundatiilor etc)

la infiintarea unui ziar poate se face si ca societatea comerciala si ca trust de presa... se recomanda trustul de presa deoarece NU este necesar aportul de capital (precum la SRL de 200 ron, la SA de 30.000 euro echivalent lei etc)

mai multe informatii nu am, dar pentru intrarea intr-o afacere puteti consulta registrul comertului ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala pentru organizare evenimente Lupisor Lupisor Am un ONG, are 4 ani peste 200 de proiecte organizate. In statut am trecut ca una dintre actiunile prevazute este si infiintarea unei societati comerciale ... (vezi toată discuția)
Actul constitutiv trebuie facut neaparat la reg.comertului sau la notariat ? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Am o nelamurire legata de actul constitutiv pentru infiintarea unui SRL,si anume : Trebuie facut neaparat la Reg.Comertului,la notariat sau la un ... (vezi toată discuția)
stie cineva.. Lupisor Lupisor cum as putea sa infiintez o societate comerciala pe langa un ONG? Am o asociatie culturala si as dori sa fac o societate comerciala care sa finanteze ... (vezi toată discuția)