avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecinii de pe scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecinii de pe scara

buna seara.am o vecina pe scara care,din pacate,aduna in garsoniera sa,toate pisicile de pe strada.problema mare este ca acolo este un focar de infectie,pe scara miroase ingrozitor a urina iar gandacii urca deja pe peretii blocului.au mai venit de pe la primarie,chemati de ceilalti locatari dar mesajul a fost ca nu are nimeni cum sa ne ajute.chiar nu putem sa facem nimic? nu am nimic impotriva pisicilor doamnei,ma deranjeaza infectia care a cuprins toata scara.
Cel mai recent răspuns: MARIUS TESLEVICI , Avocat 23:57, 27 Ianuarie 2011
....faceti plangere atat la Directia Sanitar Veterinara cat si la Directia de Sanatate Publica din raza teritoriala in care locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pisici in scara blocului Miki_lfm Miki_lfm Buna ziua In scara blocului, la soacra mea, o vecina de la parter a adunat 14 pisici.......le da sa manance, sa bea, ele isi fac nevoile acolo.Mai mult, se ... (vezi toată discuția)
Problema vecin claoodia19 claoodia19 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei ... (vezi toată discuția)
Vecin turbulent Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Ma confrunt cu o problema mai delicata! As avea nevoie de un sfat avizat. Avem in scara unde locuiesc un vecin bolnav psihic (credem noi) care e foarte ... (vezi toată discuția)