avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema vecin

Buna ziua,

Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei noastre deorece nu permite accesul nimanui nici macar in caz de inundatie si refuza orice discutie civilizata, dar mirosul si mizeria ei au devenit insuportabile, focarul de infectie fiind evident. Stim ca are multe animale (caini, pisici), dar nu le stim numarul. Se pot observa fecale pe pantofi cand iese afara, nu mai putem deschide geamurile din cauza mirosului, ne invadeaza gandacii si mustele. In plus ne inunda in mod regulat. Am depus o plangere semnata de toti locatarii dar singura consecinta a fost o amenda primita pentru refuzul legitimarii. Va rog sa ne sfatuiti in legatura cu demersurile pe care le putem face, autoritatile catre care ne putem adresa si ce suport legal avem.

Va multumesc,
O zi buna!
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
claoodia19, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:23, 26 Iunie 2014
plangere la directia sanitar veterinara, la protectia animalelor pentru adapostire, ingrijire si tratament inadecvat al animalelor si la totodata la Parchet pentru ,,deranjul,, produs prin adapostirea animalelor de talie mica si mare. intr-un spatiu neadecvat.
Sesizati oficial directia de sanatate publica si directia sanitar veterinara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii de pe scara tiuta tiuta buna seara.am o vecina pe scara care,din pacate,aduna in garsoniera sa,toate pisicile de pe strada.problema mare este ca acolo este un focar de infectie,pe ... (vezi toată discuția)
Pisici in scara blocului Miki_lfm Miki_lfm Buna ziua In scara blocului, la soacra mea, o vecina de la parter a adunat 14 pisici.......le da sa manance, sa bea, ele isi fac nevoile acolo.Mai mult, se ... (vezi toată discuția)
Animale in apartament popescu_ion20 popescu_ion20 Intr-un apartament de trei camere ocupat de patru persoane, unul dintre locatari gazduieste intr-una din camere, ca animale de companie, sase pisici si un ... (vezi toată discuția)