avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act adjudecare termen expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act adjudecare termen expirat

exista un act de adjudecare din 24.08.2010, in baza caruia este stabilit avansul dat de catre cumparator la licitatie si un termen de 60 de zile pt achitarea diferentei de pret al imobilului cumparat! acest termen expira deoarece cumparatorul nu obtine credit de la banca pentru a putea achita diferenta de pret! mentionez ca vanzatorii au un credit la o societate de finantare rurala pe care urmau sa-l achite in urma acestei licitatii cu banii primiti de la cumparatorul caruia i s-a adjudecat imobilul! ce se intampla in acest caz?
se poate prelungi termenul de plata a diferentei d pret? se face o noua licitatie?

Cel mai recent răspuns: DIANA HANDRA CALUGAR , 15:53, 28 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil de la o persoana fizica care la randul ei la adjudecat si platit partial la lichidator! ContSters312374 ContSters312374 Ca societate comerciala pot achizitiona prin credit un imobil care a fost adjudecat de catre o persona fizica la o licitatie(de la un administrator ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare cristinagrozavu cristinagrozavu Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie, pentru care va rog sa ma ajutati cu o recomadare: Am participat la o licitatie in vederea achizitionarii unui ... (vezi toată discuția)
Licitatie- lamuriri ipso ipso Buna ziua. Vreau sa particip la o licitatie pentru cumpararea uni apartament, organizata de D.G.F.P. \"oras\" ( nu trec denumirea orasului ) Citez: \"Bunul ... (vezi toată discuția)