avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj dupa divort

am 13 ani de casatorie an 2010 sa produs divortul ,an timpul castorie am cumparat o casa cu teren din bani proprii si lam trecut an acte si pe sot , apoi am construit o casa ce apartine copiilor mei din prima casatorie si autorizatia de costructie este pe numele sotului , aninte de divort am facut partaj de comun acord scris de el cu martori an care el ia o masina furgon bun comun si renunta la tot ce este imobil si mobil ia eu raman cu o datorie de 50,000roni ulterior la divort refuza tranzactia ce sanse am la partaj?
Cel mai recent răspuns: 019 , utilizator 20:59, 28 Ianuarie 2011
la partaj va trebuie sa solicitat o cota majorata la impartirea bunurilor. trebuie sa stiti ca ce ati dobandit in timpul casatoriei este bun comun.
Daca nu vrea sa semneze tranzacție, veți folosi actul la care faceți referi
ca dovada cu privire la lotizare, solicitând instantei sa va dea dvs in proprietate
bunurile pe care le doriți.
Daca tot a-ti facut partaj de comun acord ( adica o tranzactie) de ce nu a-ti cerut judecatorului la divort sa ia act si de tranzactie?
va multumesc pt raspunsuri, as mai avea o antrebare as putea deschide altfel de actiunie an afara de partaj? cu procesul verbal facut antre noi? pt ca el nu a vrut sa mai recunoasca tranzactia de bun comun la divort????:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ghebosel_leu ghebosel_leu in cazul in care divortez si de comun acord cu sotia, ma inteleg asupra bunurilor din casa este vreo problema in desfacerea casatorie?multumesc mult. (vezi toată discuția)
Se poate realiza divortul pe cale amiabila? instalatii instalatii Sunt casatorita de 2,5 ani. relatia a inceput sa scartaie acum 1.5 ani . am remediat neintelegerile atunci dar acum nu mai vreau si nici nu pot. motivele de ... (vezi toată discuția)
Partaj divorÞ IAMANDI CRISTIAN IAMANDI CRISTIAN Bună ziua, 1.În situaţia în care soţii hotărăsc de comun acord să divorţeze pe cale amiabilă, bunurile dobândite în comun în perioada ... (vezi toată discuția)