avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel cu numar ascuns
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel cu numar ascuns

Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se solutioneaza problema la politie si este caz de dosar penal. As dori sa aflu care este clauza penala si ce articol se invoca din codul penal.
Nu este vorba despre nicio infractiune.
Posibilitatile sunt sa va schimbati numarul de telefon,sa nu raspundeti la apeluri necunoscute
Am inteles, multumesc. Deci doar daca sunt amenintat pot rezolva ceva la politie. :) In rest pot fi deranjat in continuare.
Daca doriti,rugati-l pe utilizatrorul @xuser,sa va explice cum puteti afla cine va suna.
In penal,nu aveti nici o sansa.

Chiar daca va ameninta,trebuie sa fie niste amenintari destul de grave.
Banuiesc ca nu aveti casuta vocala pe telefon. Setati-va casuta vocala pe telefon, opriti telefonul la orele cand stiti ca va suna, apoi deschideti-l.Daca il prinde casuta vocala vi se afiseaza numarul, casuta vocala nu inregistreaza numarul necunoscut, ci va arata numarul care va streseaza.
Silvana,

Poi incerca draga mea. Ia un telefon inchide-l si apeleaza-te cu nr. ascuns, sa vezi daca-ti afiseaza sau nu nr. care te-a sunat :)) =D>=D>=D>=D>

Alte discuții în legătură

Amenintari tel cu nr privat angelrain angelrain primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar privat, hartuire alinailie alinailie Buna ziua!De cateva zile sunt sunata pe telefonul mobil,personal, de o persoana,barbat, care apeleaza cu numar privat.Sunt sunata la orice ora din ... (vezi toată discuția)
Telefoane anonime dunguta dunguta Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un ... (vezi toată discuția)