Practic, va complicati degeaba.
Unu, daca esti asa de deranjat de treaba asta cu apelurile cu nr ascuns si vrei sa mergi asa de departe cu asta, inseamna ca ai bani si daca ai bani ai un telefon cu Symbian. Si daca ai telefon cu Symbian poti sa iti pui un program care blocheaza apelurile de la diverse numere, fie ele cunoscute sau nu. Eu asa am si ala de ma suna ii da ocupat, la mine nu se aude nimik, gasesc doar in jurnat data si ora la care s-a sunat.
Doi. Am vazut ca unii isi dau ei cu parerea daca se inregistreaza sau nu convorbirile si daca se pot afla numerele cu id necunoscuta.
Ei bine orice convorbire,in orice retea este pastrata timp de 6 luni intr-o unitatea de stocare. Cine ,,asculta" telefoanele nu le asculta in timp real. Si apoi nu este nicio infractiune ca te suna unu. Eu daca ii dau un tel lu bunica si nu stie sa umble pe el si suna pe nush cine ... e infractiune, da unii omoara musca cu ranga ...
3-se pot afla numerele cu id necunoscut,si este chiar foarte usor.
Se face un cont pe site-ul romtelecom,primesti un numar de telefon,rediretionezi toate apelurile cun numar ascuns,iar in log-uri,iti apare numarul,fara a mai fi ascuns.
simplu.totul e gratuit.
Bun si daca afli numarul ce? Nu mai bine iti faci telefonul sa respinga astfel de apeluri. In cazul asta este mai stresant pentru cel care suna, ca ii da ocupat.
Iar frank_kvitta , daca imi explici si mie cum faci un telefon care nu are in meniu optiunea de respingere automata a apelurilor cu id necunoscut, esti tare. Eu toate telefoanele care le-am avut numai la un Lg am intalnit optiunea asta in meniu, la Nokia niciodata.
Iar daca convorbirile nu sunt inregistrate undeva, de unde sunt stenogramele ????
~ final discuție ~