avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa radiez un autoturism?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa radiez un autoturism?

Acum 8 ani am vandut un autoturism dacia vechi din '70 fara acte.Cum pot sa-l radiez de la Financiar daca nu stiu nimic despre masina si nu am nici un document nici de-al masinii nici de-al proprietarului:">
Cel mai recent răspuns: julius jr , utilizator 16:57, 1 Februarie 2011
Mergeti la un notar si dati o declaratie pe propria raspundere in care explicati ca a-ti vindut masina si nu mai stiti nimic de ea.Pe mine m-a costat 25,00ron. Apoi cu aceasta declaratie in original mergeti la primarie si in baza ei va scoate acel autoturism de la impozit. Eu asa am procedat in dec 2010 si am scos o masina care o plateam de 5 ani.tot asa am vindut-o,cel care a cumparat de la mine a dat-o la rindul lui si etc.Doar ca eu aveam o copie a cartii de identitate ca la notar am dat serie motor,serie sasiu si nr de circulatie.Totusi incercati la un notar.Mult noroc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez o masina vanduta? pup_me pup_me buna , am vandut masina , noul proprietar nu a radiato de pe mine , problma mea este ca i-am dato cuiva de incredere teoretic si nu am contract , dar am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)