avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios

De curand am o problema serioasa la serviciu si mai exact banuiesc un coleg ca, dorind sa faca rau unui alt coleg, probabil si mie totodata, a mers la organele DGA si a facut o petitie, plangere penala precum ca celelalt coleg savarseste infractiuni de coruptie iar eu il protejez. Fapta in ceea ce ma priveste este complet falsa, de acuzatiile celuilalt coleg nu stiu nimic, dar in schimb sfatuiti-ma va rog ce sa fac sau cum sa fac sa raspunda penal pt denuntul facut in legatura cu persoana mea. Nu e corect sa ma tareasca printr-o asemenea mizerie, mai ales ca sunt ofiter de cariera. Vreau sa ii fac plangere penala, dar nu sunt sigur ca el este. Eu cred ca este f posibil ca el sa fie si vreau sa gasesc o modalitate sa il identific oficial si sa il faca sa inceteze sa isi mai bata joc de oameni. Multumesc, astept sfaturile dvs.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:57, 14 Februarie 2011
1.Nu s-a incheiat dosarul penal pentru ceilalti faptuitori,este in cercetari si nu pot fi date asemenea relatii,cerecaterile in aceasta faza sunt secrete.
2.Propunerea ofiterilor anticoruptie,trebuie confirmata prin rezolutie de catre procuror.
Nu, sa stiti ca a venit solutia de NUP atat pentru mine care eram acuzat de favorizarea infractorului cat si pt. celalalt care facea ilegalitati fictive, pentru care eu il protejam, la fel de fictiv. Deci a venit rezoluitia de NUP semnata de procuror. Acum spuneti-mi va rog cum sa fac sa il dau in judecata pt denunt calomnios si sa aflu cine este. Va rog as vrea sa citesc mai multe pareri si multumesc personal lui r.gabi pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
papy2oo6, utilizator
papy2oo6 a scris:

Nu, sa stiti ca a venit solutia de NUP atat pentru mine care eram acuzat de favorizarea infractorului cat si pt. celalalt care facea ilegalitati fictive, pentru care eu il protejam, la fel de fictiv. Deci a venit rezoluitia de NUP semnata de procuror. Acum spuneti-mi va rog cum sa fac sa il dau in judecata pt denunt calomnios si sa aflu cine este. Va rog as vrea sa citesc mai multe pareri si multumesc personal lui r.gabi pentru raspunsuri.

Eu zic sa ii faci colegului pe care il banuiesti aceleasi lucruri pe care ti le-a facut si el tie ... si sunteti chit ... si isi va da seama ca te-ai prins ...;)
Dosarul,fata de toti cei banuiti a fost incheiat de procuror ,prin NUP ?
sub nici o forma nu o sa ii fac acelasi lucru pentru ca nu vreau sa savarsesc o infractiune si sa se rastoarne situatia pentru mine. da cred ca dosarul s-a inchis deodata ce a venit NUP pentru partile invinuite.

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios nutzzu nutzzu Buna ziua .Acum 1 an o persoana m-a reclamat pentru luare de mita(speta:a trecut pe rosu i-a fost retinut permisul . Persoana ,in plangere a sustinut ca a ... (vezi toată discuția)
Art 180 cp piticut86 piticut86 buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt denunt caomnios GalacticuTM GalacticuTM Buna , sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Pe numele meu un anumit individ a formulat plangere penala pt savarsirea infractiunii de amenintare prev de art. 193 ... (vezi toată discuția)