avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios

De curand am o problema serioasa la serviciu si mai exact banuiesc un coleg ca, dorind sa faca rau unui alt coleg, probabil si mie totodata, a mers la organele DGA si a facut o petitie, plangere penala precum ca celelalt coleg savarseste infractiuni de coruptie iar eu il protejez. Fapta in ceea ce ma priveste este complet falsa, de acuzatiile celuilalt coleg nu stiu nimic, dar in schimb sfatuiti-ma va rog ce sa fac sau cum sa fac sa raspunda penal pt denuntul facut in legatura cu persoana mea. Nu e corect sa ma tareasca printr-o asemenea mizerie, mai ales ca sunt ofiter de cariera. Vreau sa ii fac plangere penala, dar nu sunt sigur ca el este. Eu cred ca este f posibil ca el sa fie si vreau sa gasesc o modalitate sa il identific oficial si sa il faca sa inceteze sa isi mai bata joc de oameni. Multumesc, astept sfaturile dvs.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:57, 14 Februarie 2011
Aflati in mod sigur acest aspect.
Pe de alta parte daca este vreo persoana infiltrata ,nu vi se va face cunoscuta identitatea acesteia niciodata.
As avea rugamintea ca sa imi spuneti in ce directie sa o iau deoarece m-am documentat si am aflat ca sesizarea a fost verbala de cel care a dorit sa faca rau si mai departe DGA si DNA sau sesizat din oficiu. asa apare in dosarul penal. Deci cel care a intentionat sa faca rau si pe care as vrea sa il dau eu in judecata probabil ca a facut o sesizare verbala la DGIPI sau in alta parte si de acolo a ajuns mai departe. Eu nu vreau sa il las sa mai faca si alta victima si spuneti-mi va rog ce sa fac sa--l identific si daca am sanse sa-l fac sa raspunda penal. Mersi
Nu sunt un priceput in acest domeniu,dar presupun ca din moment ce acea persoana este o sursa de informatii ,fie a lucratorilor DGA ,fie a celor de la DGIPI,nu vi se va comunica niciodata numele acesteia,pe simplul motiv ca aceasta sursa ar fi deconspirata si nu ar mai fi utila celor care o folosesc.
Probabil ,ca in timp veti afla ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios nutzzu nutzzu Buna ziua .Acum 1 an o persoana m-a reclamat pentru luare de mita(speta:a trecut pe rosu i-a fost retinut permisul . Persoana ,in plangere a sustinut ca a ... (vezi toată discuția)
Art 180 cp piticut86 piticut86 buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt denunt caomnios GalacticuTM GalacticuTM Buna , sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Pe numele meu un anumit individ a formulat plangere penala pt savarsirea infractiunii de amenintare prev de art. 193 ... (vezi toată discuția)