avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... marturie mincinoasa la rutiera dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

marturie mincinoasa la rutiera dosar penal

buna ziua! in urma cu 6 luni am facut un accident banal pe care nu l am declarat . Dupa 4 luni m am trezit cu politia la usa, si am declarat ca nu am fost eu la volan ci o prietena, politia a luat legatura cu prietena respectiva care a declarat ca nu a condus ea ci eu.In consecinta m am vazut obligata sa recunosc ca am fost eu, mi a fost suspendat carnetul pe o luna, iar acum am primit telefon de la politia rutiera sa ma prezint la udristei pentru ca mi a fost deschis dosar penal pentru marturie mincinoasa.
Ce pot face?
multumesc
Va multumesc pentru raspuns, dar trebuie sa va contrazic am vorbit cu avocatul care ma reprezinta si cu interventia unei cunostinte dosarul se va retrage din lipsa de probe!
Discutabil...
Dara daca ati discutat cu o"cunostinta" totul este posibil.
Eu va doresc tot binele si sa nu aveti parte de proces !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor - marturie mincinosa xuser xuser Pe scurt: vin 5 sa ma bata. Politia il prinde pe unul iar ala cheama ,sa zicem, pe 2 dintre complici ca martori (mincinosi evident). Daca din martori devin ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii florin31 florin31 daca falsul in declaratie a fost facut pentru a ajuta un contravenient - mai este fapta penala , sau in acest caz fapta defals in declaratii nu exista sau nu ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)