avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro cum se sterg mesajele?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

cum se sterg mesajele?

salutii!
pana acum aprox.. 3 saptamani in dreptul titlului fiecarui mesaj aparea si optiunea "delete" cu rosu.adica cand doream eu sa l sterg il stergeam....cu noile sschimbari nu mai putem sterge mesajele publicate de noi?
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2008
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 16:07, 22 Aprilie 2008
am si eu o intrebare!!in afara de casuta cu raspune din dreptul ficarui mesaj cu pot scrie un altul(mesaj)dar intr-o alta rubrica?de exemplu la drept penal cum postez un alt mesaj cu o alta tema? unde trebuie sa intru?la mesaje?sau cum?va rog sa imi spuneti ca nu stiu#-o
#-o#-o
Ramona24 a scris:
cu noile sschimbari nu mai putem sterge mesajele publicate de noi?

Nu, s-a discutat pe forum ca nu e o optiune viabila si s-a renuntat la ea.

in afara de casuta cu raspune din dreptul ficarui mesaj cu pot scrie un altul(mesaj)dar intr-o alta rubrica?de exemplu la drept penal cum postez un alt mesaj cu o alta tema?

intri pe sectiunile forumului, cauti una corespunzatoare temei tale si selectezi "Subiect nou".
multumesc frumos pentru raspuns!!!parca eram legara la ochi..nu vedeam....
Multumesc! macar stim ca nu mai putem sterge ce am postat!!! :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)
Modificari 11 ianuarie 2010 pianistul pianistul Am relansat prima pagina de forum ( http://www.avocatnet.ro/content/forum ). Modificarile nu sunt finale si nici definitive, vom continua sa aducem ... (vezi toată discuția)