avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat de important e cine deschide actiunea de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat de important e cine deschide actiunea de divort

Buna ziua,as fi vrut sa ma ajutati in ce priveste divortul.Are multa importanta cine deschide actiunea? Precizez ca avem 2 copii,unul minor,o casa primita mostenire in care suntem coproprietari.Divortul l-as cere pt.implicarea celuilalt intr-o alta relatie.Trebuiesc probe?Momentan recunoaste,dar cu siguranta nu si la tribunal.Pot folosi martor fratii sau parintii mei? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cocopuff_nut , utilizator 16:52, 2 Februarie 2011
#-o#-o#-o
Multumesc tuturor pt. opinii ! :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va relatez urmatoarea situatie: familie tanara cu ... LIVIADOBER LIVIADOBER Buna ziua, Va relatez urmatoarea situatie: familie tanara cu doi copii minori; situatii conflictuale intre parinti care duc la imposibilitatea de a mai ... (vezi toată discuția)
Probleme familie- divort cu minori misualina misualina sant casatorita de aproape12 ani,am 2copii minori,vreau sa ma despart de sotul meu,eu am servici de 14 ani iar el nu lucreaza imi poate lua copii? daca imi ... (vezi toată discuția)
Divort, credit ipotecar Frany73 Frany73 Buna ziua, va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: doresc sa divortez de sotul meu, insa tot nu gasesc o solutie deoarece avem o situatie nu prea roz, ... (vezi toată discuția)