avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz eliberare contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz eliberare contract

M-am inscris la scoala de soferi TEO in aprilie 2010. Deoarece nu am fost plecata din tara o perioada, am fost la orele de legislatie in decembrie2010-ianuarie 2011. Profesorul de la legislatie m-a declarat apta de a incepe orele de conducere, am facut 1 sedinta de conducere dupa care mi s-a spus ca trebuie sa platesc iar avansul la contract de 200 de ron.

Cand am cerut o copie dupa contract, fiindca a mea am pierdut-o, patronii firmei au refuzat eliberarea copiei, desi initial secretara m-a pus sa scriu o cerere de eliberare a copiei.

In tot acest interval am martori ca am sunat de mai multe ori la scoala de soferi si mi s-a spus ca pot incepe oricand vreau legislatia si orele de condus, desi ei sustin ca in contract sunt maxim 4 luni de la inscriere ca termen de finalizare.

Prin ce lege pot sa ii oblig sa imi elibere o copie dupa contract sa ma lamuresc daca au dreptul sa ma oblige sau nu sa iau de la zero scoala de soferi.
Ca dovada a faptului ca a fost totul in regula am carnetul de legislatie completat in ianuarie si semnat si martori.

Daca ma adresez la ANPC ce rezolv ?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 17:09, 2 Februarie 2011
Buna ziua !
Sesizati OPC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi nu si-a luat atributia de a-mi termina dosarul pentru cat. c si ce depus pe data de 28.08.2013 si pana astazi,22.01.2014 bogdan06 bogdan06 Buna ziua! Ma numesc Bogdan si intampin o problema la care nu ii vad capatul. La sfarsitul lunii august 2013,m-am inscris la o scoala de soferi,oferind un ... (vezi toată discuția)
Revocare contract cu scoala postliceala Emi321 Emi321 Buna ziua,am si eu o intrebare.Am inceput anul asta o postliceala pe profilul Analist Programator,unde se percepe si o taxa care se poate platii in 3 rate.Am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)