buna seara,
am cumparat un apartament intr-un ansamblu rezidential nou, apartamentul este cumparat de la un investitor, deci nu direct de la dezvoltator.
In cvc incheiat intre dezvoltator si investitor este trecuta urmatoarea clauza "Partile agreaza ca dupa momentul finalizarii proiectului si stabilirii de catre vanzator a cotei indivizedin Terenul aferent proiectului(alei de acces si spatii verzi) care face parte din terenul intravilan lotul 14-alei de acces si parcari supraterane, cu nr. cadastral4606/1/14,proportionala cu suprafata totala a unitatilor individuale acesta cota se va transmite in proprietatea cumparatorului ,vanzatorul si cumpatratorul obligandu-se sa semneze actele relevante de indata ce acest lucru va fi posibil, pe baza unei notificari transmise de vanzator cumparatorului ca transferul dreptului de proprietate asupra cotelor indivize identificate mai sus poatefi efectuat,fara ca Pretul imobilelor definite prin prezentul contract sa se modifice.["/b]Intrebarea mea e , eu necumparand direct de la dezvoltator ci de la acest investitor, iar in cvc dintre mine si investitor nu se face referire la aceasta cota indiviza aferenta terenului din cadrul ansamblului rezidential , cine ar trebui sa ma notifice pentru transmiterea acestei cote in posesia mea,dezvoltatorul proiectului sau investitorul? Investitorul imi spune ca dezvoltatorul ma va contacta, deoarece el nu mai are in proprietate apartamentul si nu i se mai poate transmite aceasta cota indiviza....as putea avea probleme ca acesta cota sa nu imi fie transmisa in mod gratuit daca nu e specificata nici o clauza in legatura cu acesta cota in cvc dintre mine si investitor?va multumesc anticipat tuturor,alina