avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspunderea materiala a gestionarului caruia i s-au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspunderea materiala a gestionarului caruia i s-au sustras bunuri din gestiune

am observat dupa cateva zile de la eveniment ,ca din niste materiale depozitate in exteriorul cladirii,in partea din spate a acesteia ,au disparut niste tamburi cu cabluri electrice
marfa fusese supusa inventarierii chiar cu doua saptamani in urma ,de catre comisia de inventariere anuala ,stabilita la nivel de societate ,fiind ulterior sustrasa, fara a putea determina de catre cine * continua ancheta la nivel de organe specializate ,in speta politie *
care este raspunderea materiala a gestionarului in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: ContSters134265 , utilizator 20:42, 7 Februarie 2011
exista poze facute de catre firma de asigurari (deci nu de organul de ancheta = politia ) care atesta spartura din gard ,locurile unde faptuitorii au derulat cablul de pe tamburi,tamburii goi si spartura in gardul proprietatii limitrofe pe unde au iesit cu marfa sustrasa ,insa nu au fost identificati .
specific faptul ca o perioada de cca doua saptamani,polita de asigurarea nu a avut efect pentru ca s-a incheiat aceea veche si pana la semnarea aceleia noi exista aceasta fereastra de timp ,in care polita nu actioneaza ,insa reprezentantii firmei de asigurari au venit,au facut poze si inainte de incheierea politei si la momentul anuntului sustragerii
ramane de stabilit daca sustragerile au avut loc in timpul validitatii politei sau in afara ei ,si in caz ca nu sunt prinsi vinovatii ,iar marfa ar fi fost sustrasa in afara validitatii politei de asigurare cine plateste si in ce cuantum avand in vedere ca nu exista argumente ,marturii ,dovezi care sa incrimineze strict pe gestionar,paznic,reprezentanti firma paza ,administratorul societatii (am aratat ca este acelasi ca si la firma de paza )

Va multumesc frumos,



Cu stima M. Suiu
Trebuie sa asteptati rezultatul cercetarilor, apoi functie de rezultat continuam discutia.
Daca va stiti nevinovat nu aveti motive de ingrijorare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)
Gestiune in perioada cim perioada determinata diadora_74 diadora_74 Intr-un CIM pe perioada determinata este obligat angajatul sa preia gestiunea?! Daca refuza sa-si dea acordul, care pot fi consecintele? Poate fi obligat? (vezi toată discuția)
Decizie inventar simona10 simona10 Lucrez la o multinationala unde in ultima perioada s-au constatat multe lipsuri de la ambalaje. Depozitul de ambalaje si produse finite este un depozit deschis ... (vezi toată discuția)