avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia inventar cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia inventar cass

In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti contribuabilii?
Daca nu avem restante privind contributia ptr.CI o depunem cu zero sau deloc?
Legea prevede sa completam si accesoriile aferente, de unde le luam din fisa sintetica de la finante?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: scrichy , utilizator 23:45, 8 Februarie 2011
"Sub sancţiunile aplicate falsului în acte publice, declar că am examinat această declaraţie şi în conformitate cu informaţiile furnizate, o declar corectă şi completă."

Daca dai declaratia asta si o semnezi pentru ce Dumnezeu mai trebuie si certificat fiscal???
Azi, pe site-ul casmb.ro, s-a publicat anuntul ca cei care nu au solduri(creditoare sau debitoare) la data de 31.01.2011, nu au obligatia de a depune Declaratia inventar.
Unde? Postati va rog frumos link-ul spre anunt.
Astazi 08.02.2011 CNAS a publicat Precizari privind transmiterea DECLARAŢIEI-INVENTAR la casele de asigurări sociale de sănătate din care reiese ca "FORMULARUL DECLARAŢIEI-INVENTAR completat, semnat şi ştampilat,
se depune la casele de asigurări de sănătate FÃRÃ A FI ÎNSOŢIT DE
CERTIFICATUL DE ATESTARE FISCALÃ emis de organul fiscal competent,
urmare a modificării Ordinului nr. 53/25/2011, M.O. nr. 85/02.02.2011."
Sunt sanctiuni pentru nedepunere?

Alte discuții în legătură

Declaratie inventar concedii medicale EUROC EUROC daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia? In declaratie la ... (vezi toată discuția)
Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar contributia concedii si indemnizatii marilenam marilenam 1. Stie cineva care este modalitatea practica de completare si depunere a acestei declaratii? 2. Nu gasesc decat un fisier pdf care poate fi completat doar ... (vezi toată discuția)