avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... zile de ingrijiri medicale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

zile de ingrijiri medicale

Buna ziua
In urma unui accident rutier m-am ales cu fractura de piramida nazala,durere de cap,picior drept,mana dreapa.Cate zile de ingrijire medicala o sa primesc(cu aproximatie)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:31, 3 Februarie 2011
Buna ziua,
Totul depinde de medicul legist ( cel mai probabil vreti un certificat medico-legal) si de ingrijirile de care aveti nevoie.
Singurul care se poate pronunta pe aceste aspecte,in functie si de eventualele documente militare,este medicul legist,care va va examina si va vedea si documentatia dvs medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medical prea bland. suparattul suparattul Buna ziua! Medicul legist a acordat 16-18 zile ingrijiri medicale pentru mai multe leziuni produse prin agresiune. Cele mai grave dintre ele ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ContSters201613 ContSters201613 In urma unui accident rutier in care am fost implicata, eu fiind victima ptr ca un sofer de autoutilitara nu mi-a acordat prioritate( neobservand indicatorl ... (vezi toată discuția)
Zile ingrijire medicala -urgent bursu bursu Am avut un accident rutier pe trecerea de pietoni lovind 2 persoane. Daca medicul legist constata ca victimele au nevoie de mai mult de 60 de zile de ingrijire ... (vezi toată discuția)