avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comunicare Tribunal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comunicare Tribunal

Azi mi-a sosit prin posta Sentinta Civila.
S-a admis actiunea in ceea ce priveste plata salariului compensator si celui de al 13-lea.
Stiu ca trebuie sa astept 10 zile pentru dreptul paratei la recurs.
Intrebare:
1. Ce am de facut mai departe, dupa cele 10 zile ?(nu am avut avocat)
2."Cel putin un salar compensator". De unde stiu eu sau partea parata, cate acorda, in cazul in care in C.I.M. nu e mentionat nimic in acest sens.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
stelamudura, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelamudura , utilizator 19:27, 3 Februarie 2011
stelamudura a scris:

Imi da cineva, va rog, un model pentru executarea acestei sentinte?
Multumesc

Nu exista tipizat pentru asa ceva .. formulati o simpla cerere in care solicitati sa vi se plateasca drepturile salariale stabilite de catre prima instanta prin hotararea pronuntata.
Da, multumesc. Ati fost cat se poate de explicit.
Pot formula cererea catre angajator inainte de a trece cele 10 zile?
Se poate formula cererea imediat dupa ce ati primit hotararea instantei.
Multumesc, am terminat cu intrebarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare sentința Petrus1731 Petrus1731 Am castigat procesul, s-a dat sentinta: „obliga parata sa plateasca reclamantei suma de ...., reprezentand ...., cu titlu de ...., Executorie de drept. ... (vezi toată discuția)
277 codul muncii - refuzul de a face plata pana la recurs = infractiune? andra1234 andra1234 intrebare: un angajat a castigat in instanta drepturi salariale, societatea nu a primit inca hotararea judecatoreasca astfel incat sa o poata contesta ... (vezi toată discuția)
Continut hotarare sejc_2010 sejc_2010 Admite contestatia precizata, formulata de contestatoarea X domiciliata in.....in contradictoriu cu parata societatea comerciala Y si in consecinta: constata ... (vezi toată discuția)