avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... demersuri cautare sotz-parat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

demersuri cautare sotz-parat

Procesul de divort in care am fost angajata stagneaza deoarece sotia reclamanta nu stie de 4 ani unde este sotzul ei (de alta cetatenie). :((
Am spus onoratei instante ca nu am nici CNP-ul, nici alte date despre el si ca am incercat sa dau de el prin telefon (la prietenii lui, la parintii lui) si printr-o adresa la Serviciul de Evidenta a Populatiei. A spus ca nu este suficient si sa fac alte demersuri pentru a da de el. #-o

Ce alte demersuri as mai putea face? :-/
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:22, 3 Mai 2008
[ link extern ]

Incercati sa va interesati la directia judeteana. Daca omul a fost insurat aici sigur a fost luat undeva in evidenta.
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2008
Lulica, utilizator
Multumesc frumos Lulica!
Stiti macar in ce tara sau oras locuieste acum? Poate faceti o adresa acolo, la autoritatile respective si ulterior solicitati citarea prin publicitate in tara, orasul unde locuieste acum!
ancaandrei a scris:

Stiti macar in ce tara sau oras locuieste acum? Poate faceti o adresa acolo, la autoritatile respective si ulterior solicitati citarea prin publicitate in tara, orasul unde locuieste acum!

M-am gandit si la varianta aceasta. Am intrat pe site-urile autoritatiilor si presei tarii lui natale, dar nu au si varianta in engleza, iar limba respectiva nu e chiar de circulatie internationala.
Si daca (printr-un noroc chior) as reusi sa-l citez prin publicitate :-/, cum intru in posesia ziarului respectiv?#-o

Am fost la autoritatea pentru straini si mi-au spus ca nu au cum sa stie ceva despre el, devreme ce nu s-a inregistrat la ei. Vor trimite o adresa la instanta pentru a-mi demonstra demersurile, dar de el nu au cum sa dea.
Din ce stiam eu mai toti strainii aciuati pe la noi ar fi luati in aceasta evidenta... Mi se pare incredibil ca omul s-a casatorit cu o romanca si ai nostrii habar nu au cine e si ce invarte (cumva BinLaden?!?) - casatoria a fost oficiata in Tara Romaneasca?
O alta solutie ar fi sa cautati un conational al lui cu treburi pe la noi, dispus sa va ajute... e destul de greu dar cred ca ati avea mai mult succes cu asta decat cu potecile oficiale.

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor / lipsa una din parti pisica13 pisica13 Buna seara, In urma cu 10 luni am parasit domiciliul conjugal din varii motive. Acum cand vreau sa divortez, constat cu stupoare ca nevasta a vandut ... (vezi toată discuția)
Pot divorta? dana73_76 dana73_76 buna seara eu numai stiu nimic de sotul meu de aproape 5 ani pot divorta si prin ce metode ? nu stiu unde locuieste sau daca mai e in tara va multumesc (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)