avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... subventii angajare someri sau tineri absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

subventii angajare someri sau tineri absolventi

Daca angajez someri sau tineri absolventi primesc vreun ajutor din partea statului? daca firma intra in faliment dupa un timp trebuiesc returnate eventualele fonduri
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 13:46, 4 Februarie 2011
Exista facilitati date prin agentia de ocupare a fortei de munca pentru angajarea somerilor peste 45 ani sau a absolventilor iar angajatorul este obligat sa pestreze in activitate aceste categorii de salariati 2 sau 3 ani fara sa le inceteze contractul individual de munca din motive neimputabile salariatului. In cazul falimentului contractele de munca vor inceta din motive neimputabile salariatilor ceea ce conduce la returnarea banilor primiti de catre angajator.
Daca aveti in intentie sa ajungeti la faliment mai bine nu va incurcati...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calculul cas, somaj inlineasofa inlineasofa Care sunt solutii legale pentru o societatea comerciala de a diminua baza de calculul a CAS Angajat, CAS Angajator, Somaj Angajat, Somaj Angajator si Sanatate ... (vezi toată discuția)
Facilitãþi pentru angajarea persoanelor în vârstã Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Mai există facilităţi din partea statului privind angajarea persoanelor trecute de 50 de ani? Respectiv angajatorul ar fi scutit de unele taxe,etc. (vezi toată discuția)
Somaj olguta79 olguta79 Daca sunt in somaj si sunt angajata de o firma pe 8 ore, firma respectiva primeste cei 500 lei de la stat?Ma pot anagaja si la o alta firma pe 2 ore/zi? (vezi toată discuția)