Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
A fost odata ca niciodata o printesa care a fost inchisa de regina rea si lacoma. Regina accea nu dadea niciodata nimic la nimeni. Intr-o zi l-a chemat pe cavaler si i-a spus:
-Auzi, du-te in casa celor 7 minuni si fura globul de argint sa ma fac ghicitoare de destine!a spus regina.
-Da, dar...
-Dar ce? Du-te si ia globul. Dupa ce oamenii nu mai cred am sa-l sparg sa se duca magia peste printesa!
-Trebuie sa o salvez pe printesa ca sa nu pateasca ceva si sa o omor pe regina!!
A mers el ce a mai mers si a gasit casa celor 7 minuni. Char cand sa plece el au venit paznicii globului: cei 10 spiridusi si au spus:
-Cine indrazneste sa fure globul de argint din fata vrajitorului Oz??
-Euuuu sirreee! a spus el tremurand!!!
-Daca lasi globul de argint jos te vom elibera si pe tine dar si pe printesa si regina va fi omorata!
- Il las sire jos!
-Bine, atunci pregatiti-va de plecare
-Da, sire!
A ajuns pe o poteca si a auzit niste strigate. S-a dus sa vada el ce este si a descoperit 2 iepurasi omorati. I-a luat si i-a dus la castel A luat si printesa si au plecat. Si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Sfarsit!!
Fiica si animalele
A fost odata ca niciodata un taran care a dus la piata 15 gaini pentru a face niste bani pentru o paine.Intr-o zi soyia lui i-a spus:
-Auzi, du-te la piata si vinde 15 gaini, 4 oua si o duzina de lapte. Cu acesti bani ne putem face casa frumosa si sa o ducem pe fiica noastra la scoala.a spus ea!
-Bine, sa o ducem. Dar daca tot se duce la scoala sa si invete ceva nu??
-Pai da! Ceva folositor sa ne ajute si pe noi la gradinarit!
-Ce??? :-/a spus ea speriata!
-Da, fata mea! Eu si mama ta ne-am gandit sa te ducem la scoala sa mai inveti ceva.
S-au certat si s-au certat pana cand a venit boierul din sat. Adica, cel mai bogat om din sat, care nu facea nimic! Avea foarte multi sevitori si paznici, cu sacul!
Atunci a spus:
-Nu aveti bani?
-Ba avem dar numai 5 galbeni
-Numai 5?
-Pai da!
-Uitati aici 500.000 de galbeni. Pentru o intretinere mai buna!
-Va multumim!
-Nu aveti pentru ce!
Ehe si asa oameni buni, familia si fiica erau bogati, fiica s-a dus la scoala si au trait fericiti pana la adanci batraneti.Sfarsit!