avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare

daca un GABOR NU SE AFLA IN tura poate sa emita proces verbal ? adica daca nu se afla la munca in ziua respectiva poate emite un proces verbal ? se poate numi us de fals de catre gabor ?
Cel mai recent răspuns: nicu2 , utilizator 12:03, 5 Februarie 2011
Totusi,ce inseamna gabor?:))

Credeti ca acel ``gabor`` e chiar atat de prost,sa treaca ora cand el nu era de servici?:))ma faceti sa rad.

Pentru ce va amendat?
a trecut ora domnule .. desi nu ma las asa usor se poate dovedi ca nu era in tura retine gaborul a trecut ora am procesul rabdare
Acela este totusi un politist,iar daca puteti dovedi cele afirmate cu probe,faceti impotriva acestuia plangere pentru abuz in serviciu,reclamati-l la sefii sai.
Puteti depune si contestatie la instanta in termen dec 15 zile de la primire/semnarea procesului verbal
O mica atentionare,la modul de exprimare:
Nu vorbiti totusi cu prietenii dvs !
domnul gabi vb des cu amici mei dar totusi nu ma lasa usor cu gabori astia string probe ... am ceva ...isi multumesc mult pentru sfat un om de mare onoare ms domnule
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2011
nicu2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana nicu2 nicu2 sal : am un certficat medico legal acum ce trebuie sa fac am fost la mai multi avocati sa imi scrie [redactare ] .vreau sa i chem in instanta pe cei doi gabori ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere nrri nrri Se poate considera abuz de incredere art 213 Cod Penal faptul ca un salariat de la compartimentul financiar mi/a ttrecut alt salariu pe adeverinta ptr banca ... (vezi toată discuția)
Politia romana nicu2 nicu2 buna seara doresc o lamurire asera am dus la circa 8 poltie ca faco reclamtie catre doi anjajati ai pollitei care era beti si la-m spus ca fac reclamatie dupa ... (vezi toată discuția)