avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cambia vs bilet la ordin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cambia vs bilet la ordin

am casit in manualul din care invat o fraza care mi se pare a nu fi in regula si anume
:in romania formularul pt titlul de credit in care apare 3 parteneri se numeste cambie,iar cel in care apar 3 parteneri bilet la ordin "
ce este in neregula in comparatia asta
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 00:19, 5 Februarie 2011
Pentru a va completa cunostintele puteti citi legislatia din domeniu care reglementeaza cambia si BO: Legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 39/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 58/1934 asupra cambiei si biletului la ordin. Asadar, succes la descoperirea neregulii pe care ati sesizat-o in acel manual din carte sudiati......................:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin iliescuelena iliescuelena Ca soc. sunt intrun litigiu cu o alta soc. termen de judecata este anul viitor, cred ca a gasit un bilet la ordin vechi dat in alb. Intrebarea mea este : avea ... (vezi toată discuția)
Inrebare- ma poate ajuta cineva? edy2 edy2 Potrivit prevederilor Legii cambiei si biletului la ordin nr.58/1934, judecatoria este competenta sa judece în prima instanta cererile cambiale, având ca ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin ContSters22096 ContSters22096 daca un client (pers fizica) al unei banci a garantat creditul pe care l-a contractat cu un bilet la ordin, in momentul in care si-a achitat obligatiile de ... (vezi toată discuția)