Buna ziua. In prezent am 2 joburi, la gradinita angajata cu 8 ore, si la o florarie angajata cu 4 ore. Unde lucrez acum ca si educatoare, sunt cu detasare, si postul titular am altundeva. Intrebarea e urmatoare: Daca imi iau un an concediu fara plata, si lucrez la florarie in continuare, pot beneficia de cei 2 ani, si pot intra in prenatal, sau din concediile fara plata nu se poate?Va multumesc
Nu v-ati exprimat foare clar.....
Inteleg ca intrebarea este daca timp de 1 an lucrati doar la un singur loc de munca cu CIM pentru 4 ore puteti beneficia de concediu prenatal, la celalat job ( cel de 8 ore - avand CIM suspendat).
Da, beneficiati de concediu prenatal si post natal si puteti beneficia si de CIC.
Pentru a beneficia de CCC trebuie ca , in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa fi realizat timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit.
CFP nu va afecteaza atata timp cat lucrati la unul dintre angajatori in acea perioada, asa cum ati mentionat in mesajul initial.