avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Program part-time si CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Program part-time si CCC

Buna ziua. Daca am realizat venituri timp de 12 luni (incluzand aici si concediul prenatal) dintr-un job part-time, beneficiez de concediu de ingrijire al copilului? sau trebuie ca programul sa fie de 8 ore timp de 12 luni pentru a beneficia de CIC? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:58, 28 Martie 2012
Beneficiati de CCC chiar daca ati avut CIM part-time.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata- sarcina resha_ky resha_ky Buna ziua. In prezent am 2 joburi, la gradinita angajata cu 8 ore, si la o florarie angajata cu 4 ore. Unde lucrez acum ca si educatoare, sunt cu detasare, si ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am fost angajata cu 2h/zi? monyca_moldovan monyca_moldovan Buna ziua, am o intrebare, sunt angajata cu 2 ore din 2007, iar anul acesata in decembrie o sa am un copil, o sa beneficiez de ajutorul pentru ingrijire ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil avramgeorgiana avramgeorgiana Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o privinta. Am nascut pe 10 octombrie 2016,concediul postnatal s-a terminat pe 12.12 am cele 12 luni lucrate succesiv ... (vezi toată discuția)