Buna ziua , am si eu o intrebare. Sunt asociat unic la un SC care are o linie de credit la banca(linie garantata de stat pt IMM) , pt acea linie drept garantie am lasat un BO avalizat. Situatia actuala e un pic nasoala luand vreo doua tepe de la niste clienti si fiind in imposibilitatea de a returna la acest moment suma din linia de credit. Impreuna cu sotia am o casa , care a apartinut bunicilor si pe care acum parintii mei ar vrea sa o cumpere ( la modul real ) in ideea in care daca se ajunge la executare sa nu o ia banca. Suma de bani obtinuta ar merge la banca in linie dar nu acopera valoarea totala. Ideea este ca din cate am inteles parintii fiind cei care o cumpara s-ar putea anula tranzactia in instanta si atunci ar pierde banii care mi i-au dat si ar pierde si casa. Cum as putea sa fac asa incat sa nu piarda suma de bani data pe casa si apoi si casa in instanta????
Multumesc anticipat.
faceti o evauare a imobilului si vindeti cu un pret care sa se afle in limitele indicate de evaluator. daca adaugati dovada faptului ca banii obtinuti au fost achitati bancii, atunci nu veti avea nici o problema cu valabilitatea contractului v/c
Anulare vanzare
axellcom
Buna ziua . In calitate de administrator si unic asociat la un SC am contractat o linie de credit in val de 150 000 ron garantata cu BO in alb avalizat in nume ... (vezi toată discuția)