Buna ziua . In calitate de administrator si unic asociat la un SC am contractat o linie de credit in val de 150 000 ron garantata cu BO in alb avalizat in nume propriu. Linia de credit garantata de Fondul de Stat pt IMM in proportie de 80% eu depunand colateral suma de 15 000 ron in alt cont conex , neavand drept de a umbla la acesti bani pana la returnarea liniei. Toate bune si frumoase pana cand datorita unor tepe luate de la alte SC ( am dat in judecata si am decizii favorabile executorii dar nu am ce le lua) am ajuns in incapacitate de plata. Abia reusesc sa imi achit ratele la linie dar nu stiu pentru cat timp. Falimentul e urmatorul pas din pacate.#-o Problema e ca BO avalizat le da dreptul de a ma executa ca persoana fizica. In calitate de pers fizica am avut cu sotia o casa pe care am vandut-o acum 2 luni. Ideea e ca urmare a incapacitatii de a plati ratele si la trecerea la executare ca pers fizica ar putea cere banca anularea contractului de vanzare? Mentionez ca la data la care ar inceta platile nu mai am pe numele meu la primarie nimic , dar cineva spunea ca pe langa proprire din salar ar fi si posibilitatea de a cere anularea vanzarii.
Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.:((
....ar putea sa ceara...dar asta nu inseamna ca vor si obtine!!!Momentan nu aveti nici o restrictie ca sa vindeti ceva....foarte bine ati procedat!!!Multa bafta in continuare!!!