avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident; expertiza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident; expertiza

O ruda a fost accidentata pe trecerea de pietoni si a fost internata in spital mai mult de 60 de zile. Politia rutiera tergiverseaza cercetarea de un an si jumatate, iar acum 3 luni a motivat ca nu poate sa inainteze dosarul la parchet, deoarece soferul vinovat cere expertiza tehnica la autovehiculul cu care a produs accidentul.
Mai are relevanta aceasta expertiza si ce masuri pot fi luate pentru inaintarea urgenta a dosarului, dar si impotriva politistilor?
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 19:08, 7 Februarie 2011
Este normal ca expertiza tehnica auto sa fie efectuata mai tarziu pitin sa zic asa dupa ce se administreaza toate probele:declaratii,expertiza medico-legala.
Acest act procedural este ultimul care se efectueaza pentru a stabilii cu exactitate dinamica producerii accidentului.In functie de declaratii,expertiza medico-legala si alte probe se stabilesc,viteza si alte detalii despre modul de producere al accidentului.
Deseori se confinda notiunea de verificate tehnica cu expertiza tehnica.Este o mare diferenta ca si intre zile de spitalizare si zile de ingrijiri medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier mortal dodo2009 dodo2009 Buna ziua Va expun cazul unui prieten si va rugam sa ne ajutati cu raspunsuri. Ruda prietenului meu a fost accidentata mortal cand traversa strada. Politia ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima Stefan Ciprian Stefan Ciprian Buna as dori sa stiu daca se poate face ceva daca o persoana este accidentat mortal de o masina la circa 200 de metri de trecerea de pietoni avand circa 130 ... (vezi toată discuția)
Accident din cauza unui pieton care a traversat pe culoarea rosie stefan.golici stefan.golici Buna ziua, Un membru al familiei a fost implicat intr-un accident auto si as dori sa stiu cum pot repara masina pe banii pietonului sau daca exista o alta ... (vezi toată discuția)