avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale licitatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

licitatie

Va rog indrumati-ma ce acte trebuie sa am ca sa particip la licitatii! Mentionaz ca sunt o societate mica de cnstructii srl cu 6 angajati. Va multumesc. Iulia Nichifor.:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters14976 , utilizator 16:03, 30 Aprilie 2008
Cererea de participare la licitatie va fi însotita de urmatoarele documente:
- actul constitutiv al societatii, certificatul de înregistrare la Registrul comertului (inclusiv anexele), eventuale acte aditionale de modificare si/sau completare a actului constitutiv;
- certificat de înregistrare fiscala in scopuri de TVA
- cod unic de inregistrare(CUI);
- scrisoare de bonitate bancara;
- situatiile financiare pe anul anterior;
- balanta sintetica pe luna precedenta;
- dovada achitarii datoriilor catre bugetul statului si bugetele locale, atestata prin certificatul fiscal.

Pentru înscrierea la licitatie solicitantul trebuie sa achite urmatoarele:
- Taxa de participare la licitatie
- Pretul documentatiei;
- Garantie de participare la licitatie.

daca licitatiile se organizeaza dupa prevederile oug 34/2006 mai apar o serie de formulare si declaratii (de obicei mai vin ca anexe odata cu fisa de achizitii).
Multumesc pentru raspuns si ma intereseaza in plus daca trebuie sa avem si ISO 9001, managementul calitatii . Stiti, de asemenea daca, pentru firme mici se face aceasta analiza! Va multumesc. Iulia Nichifor.
cerinta cu privire la certificarile ISO nu sunt intotdeauna absolut necesar. Depinde de tipul de lucrare, de cerintele din fisa de date a achizitiei si caietul de sarcini. Oricum certificarile ISO este bine sa le aveti sau le faceti.
O certificare ISO nu se poate obtine asa oricum. Daca aveti posibilitatea sa obtineti asa ceva e laudabil, nu mai stati pe ganduri.Ref la licitatii, consultati caietul de sarcini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta neagumarius neagumarius Buna ziua. Ma intereseaza urmatorul aspect: am un srl si doresc sa particip la o cerere de oferta, pentru un contract de servicii. In fisa de date este ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice - participare in asociere ana2000 ana2000 Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele de apa si ... (vezi toată discuția)
Documentatie licitatie aliali00 aliali00 Buna ziua, Am urmatoarea speta: organizez o licitatie pt inchirierea unui spatiu bauturi calde. In documentatia de atribuire am solicitat cateva certificari ... (vezi toată discuția)