avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... carnet de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

carnet de munca

Buna ziua!
Cum aflu daca carnetul meu de munca a fost scanat? Mentionez ca am lucrat la o societate din anul 2000 pana in 2008 cand am intrat in concediu de maternitate - 2 ani, dupa aceea in 2010 martie am intrat in somaj pana la data de 24.12.2010. Acum vreau sa ma angajez si responsabila cu resurse umane spune de aceasta scanare. Pe coperta din fata a carnetului de munca este lipit un cod de bare cu numele si CNP-ul meu iar pe spate o stampila de la casa de pensii din raza localitatii in care se afla aceea societate in acea perioada, unde este trecut PRELUCRAT cf. HG 1768/2005 si un nr. de cod identificator.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:48, 7 Februarie 2011
Trebuie sa avem doua stampile pe carnetul de munca:

1. “PRELUCRAT in temeiul HG 1768/2005”
2. “SCANAT SI ARHIVAT conform HG 1768/2005”
Daca vreti sa fiti mai explicita.Care responsabila de la resurse umane va spune de scanare.Carnetul de munca dupa ce ati indicat este scanat.Carnetul de munca nu se mai foloseste incapand cu 01.01.2011.Trebuie sa aveti un cod de bare pe carnet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Carte de munca todea daniel todea daniel Buna seara.....In luna octombrie,mi-am ridicat cartea de munca de la itm-cluj.Pe coperta ei este stampilat:scanat si arhivat conform h.g.......din ... (vezi toată discuția)
Scanatul carnetului de munca??? turbo_marian turbo_marian buna ziua tocmai am intrat in posesia carnetului de munca, care cred ca nu este scanat, data primei angajari este 15 09 2005 iar cm e incetat la data de ... (vezi toată discuția)