avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie intretinere minor

Buna ziua, as dori sa stiu cat mai este procentul din venit acordat unui minor, cu titlu de pensie de intretinere in cazul in care cel care plateste mai are un copil minor in intretinere?multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:20, 9 Februarie 2011
16% din veniturile nete.
Depinde de nevoile bla-bla... 1/6 este un maxim legal.
16.5% din venitul net realizat de catre cel care mai are un minor in intretinere sau 16,5 % raportat la venitul minim pe economie cand parintele respectiv nu este angajat cu forme legale sau nu realizeaza venituri.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere ContSters236612 ContSters236612 In cazul divortului care este procentul pt.pensia de intretinere a copilului? Reclamantul mai are un copil din alta casatorie care locuieste in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara telconta telconta cum se stabileste pensia alimentara pentru 2 copii minori in urma divortului , care este procentul? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ptr 2 copii mitroigeorge mitroigeorge Am 2 baieti cu 2 neveste. primul baiat are 27 ani si am incheiat cu plata pensiei. pensia era stabilita % din salariu 16.5% ptr fiecare. Cel de-al 2 lea are ... (vezi toată discuția)