sunt icadrata in cadrul PMP - OFICIUL PUBLIC PROIECTdin anul 2001:inspector I A, in anul 2008 am absolvit cursurile facultatii de contabilitate,iar in anul 2009 mi s-a transformat postul in studii superioare si am fost incadrata ca inspector specialitate grad-III ,la 01.01.2010 am avut salariul de 1106.In luna iulie cf.Legii 118/2010 s-a diminuat salariul la 830 urmand ca la 01.10. 2010 prin desfiintarea OFICIULUI PUBLIC PROIECT am fost angajata prin preluare si continuarea activitatii la PMP in functia publica de consilier-clasa asistent, treapta3, gradatia 4 cu un salariu de 896lei salariu ce mi-a fost diminuat si el cu 25% si deci am ajuns la 672 lei.Doresc sa mi se spuna daca aceasta incadrare este corecta!Multumesc!
Pentru gradul asistent treapta 1 va trebuia o vechime in specialitatea studiilor (superioare in acest caz) de minim 3 ani, ceea ce nu era cazul dvs. Ideea este ca in treptele de salarizare se putea avansa o data la doi ani, iar cu aprobarea speciala a conducatorului institutiei o data pe an, asa ca la treapta 1 se considera ca se poate ajunge dupa cel putin 3 ani in acel grad profesional...