aba812001 a scris:
ma refeream strict la expertiza materiala a respectivului hdd nu la ridicarea acestora. ca sa scanezi un hdd in detaliu dureaza ore intregi. se asteapta atata timp pentru semnarea procesului verbal? singura procedura pe care am vazut-o a fost in celebrul caz Cioaca cand i-au ridicat calc si membrilor familiei. in acel caz s-au sigilat calc s-a incheiat pv si cam atat. expertiza s-a facut in alta parte nu la fata locului. aici e neclara situatia!
Sunt două momente diferite:
1. ridicarea mijlocului de probă de la locul în care se află, în speţă HDD-ul, sigilarea lui în prezenţa învinuitului/inculpatului, a avocatului şi a 2 martori asistenţi şi
2. percheziţia sistemului informatic (HDD-ul) care are loc la sediul B.C.C.O.A., care constă în desigilarea şi verificarea lui în prezenţa învinuitului/inculpatului, a avocatului şi a 2 martori asistenţi . Da, este adevărat că durează, dar asta este... Am stat la un caz pentru aşa ceva la B.C.C.O.A., de dimineaţă de la orele 9 până seara, şi nu terminasem aşa că am fost chemaţi în altă zi pentru continuarea percheziţiei...:P