avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ai putea fi acuzat de furt??

un prieten ii sau gasit cateva amprente la locul unui furt ar putea fi acuzat de furt numai pe baza lor . au facut si perchezitie la domiciliu si nu iua gasit nimic si el a lucrat 3 ani in firma respectiva si 2 saptamani la alta firma in aceiasi curte nu a fost prins cu nimic doar ca acolo unde iau gasit amprentele nu avea acces adica nu avea chieia varog vreau un raspuns urgent multumesc anticipat.
deci amprenta a fost gasita in interiorul unei stati electrice pe un dulap el a lucrat la firmele alea 3 ani deci ii posibil in acest timp sa fi intrat vtrodata acol ca se venea periodic la citirea contorului electric si a zis ca odata a fost in 2oo8 de atunci nu a mai intrat nici odata inautru acolo ii posibil sa fie de atunci deci numai pe dulap sau gasit o singura ampreta alui bine inceles ca mai erau si altele se poate sa il acuze pe el de ceva si nu nu a recunoscut el zice nu sti nimic si asa a sustinut pana acum.multumim
Imi pare rau sa iti spun ca o amprenta nu dureaza pe o suprafata timp de 2 ani.
Cu siguranta a lasat amprenta pe dulap cu mult mai putin timp in urma, cu cateva zile in urma sau cateva saptamani.
Acel dulap poate este plin de amprente dar a lui nu avea ce cauta acolo, de aceea a fost luat la intrebari si a fost si perchezitionat.
Trebuie sa caute o scuza mult mai buna decat ca in 2008 a pus mana pe acel dulap.
deci nu este plin 1 singura iau spus de la polite ca au gasi alui ata
inteleg ca din anul 2008 "prietenul" nu a mai intrat in acea incapere(din ce isi aduce aminte,asa,selectiv).
de asemenea, inteleg ca nu avea atributii de serviciu care sa necesite prezenta lui in acea incapere.
inteleg ca acea incapere era protejata printr-un sistem clar de inchidere(yala cu cheie sau ceva de genul).
sigur este un lucru- amprentele "amicului"au fost clar identificate;imi vine greu sa cred ca acel dulap era mobil,in sensul de a fi scos din cand in cand la "aer" si astfel "amicul" sa se fi srijinit cu palmele de el.
din cate cunosc, nu s-a inventat inca un sistem de teleportare dintr-un loc in altul;astfel, prezenta "amicului" a fost posibila prin:
-intrarea pe usa(cu sau..fara cheie)
-prin posibila sapare a unui tunel subteran:)
-sau prin alte zone, gem geam,etc.
nu a-ti prezentat ce anume s-a sustras din acea incapere si care valoarea bunului.
de asemenea,nu a-ti prezentat daca"amicul"mai lucra la data comiterii sustragerii(cu sau fara intentie) si cum a intrat in cercul de suspecti al organelor de cercetare penala.
dc aveti posibilitatea sa raspundeti, va pot oferi un raspuns mai pertinent.
ca idee, probele trebuie coroborate si cu alte indicii temeinice.dar uneori este suficienta si proba invocata de dvs.
deci in mometu cand a fost spat acolo acea statie electrica el lucra la o firma de termopane care este la 20 de metri de acea statie usa are un lacat lacatu nu a fost spart stiu astea petru ca a fost sefu de post de la mine din sat si mia zis ca ma am pe bune cu el dar in fine si din statie sa desfacut un transformator din el nu sa loat nimic lau desfacut si doua cabluri nu se stie cat de mari erau de cupru prietenu meu spune ca nu a fost si nu stie nimi si in fine is prieten foarte bun cu el nu mia ascuns nici odata nimic eu eram la fratele meu in spania in mometu ala daca nu poate eram si eu la amprentat si eu tind sa il cred ca nu a fost .multumesc

Alte discuții în legătură

Acuzație de furt JustAQuestion JustAQuestion Buna ziua . As dorii sa pun următoarea întrebare : In ce masura este incriminatorie prezența unei amprente la locul furtului ? Context : Furtul ... (vezi toată discuția)
Amprenta de la locul faptei seke seke Am o mica problema..as vrea o scurta explicatie...acum cateva luni am lucrat la un prieten si dupa o sapt am plecat din tara...si cand am venit inapoi ma ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)