avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite

daca persoana fizica este in Biroul de Credit si este unic asociat la un SRL ,firma respectiva poate beneficia de credit?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 00:09, 8 Februarie 2011
da, nu au legatura
Banca poate sau nu sa acorde un credit unei societati cu asociat unic. Ca regula la momentul in care se intocmeste dosarul de credit, banca solicita si va taxeaza pentru consultarea biroului inclusiv ca persoana fizica. Daca are interes va acorda credit pe societate si in felul acesta se vor stinge restantele la creditul personal - aceasta este practica bancara.
La momentul acordarii oricarui credit banca solicita eliberarea unui bo in alb avalizat in nume propriu de administratorul societatii si/sau asociatul unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat maria.b maria.b Buna seara, Am si eu urmatoarea speta, poate ma puteti ajuta cu un sfat: O persoana fizica - in calitate de asociat unic si administrator al unui SRL - ... (vezi toată discuția)
Persoana juridica fara datorii - neacordare credit udangiu udangiu Am solicitat un credit ptr dezvoltarea afacerii la mai multe banci si mi s-a refuzat, pe motiv ca cei 2 asociati sunt inregistrati in Biroul de credit, cu ... (vezi toată discuția)
Cesionarea de parti sociale srl mituta mituta SRL are un credit ipotecar la banca, care sunt pasii care trebuiesc facuti, pentru cesionarea partilor celuilalt asociat. (vezi toată discuția)