CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 kjjjwiukgesivp 
	    	Utilizator

kjjjwiukgesivp 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Razvan Adrian	                   

Amenintari ale Profesorului in prima ora.
In prima ora de liceu(clasa a 9 a proaspat intrati in liceu) profesorul de matematica ne-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)
	                    Razvan Adrian	                   

Amenintari ale Profesorului in prima ora.
In prima ora de liceu(clasa a 9 a proaspat intrati in liceu) profesorul de matematica ne-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)

andreiSRR	                   

Cazuri COVID in scoala/clasa trimise tacit in online - ce se poate face?
Printr-o discutie tangentiala am ajuns sa aflu ca la copilul meu in clasa deja erau ... (vezi toată discuția)
	                    andreiSRR	                   

Cazuri COVID in scoala/clasa trimise tacit in online - ce se poate face?
Printr-o discutie tangentiala am ajuns sa aflu ca la copilul meu in clasa deja erau ... (vezi toată discuția)

dan_cornea@yahoo.com	                   

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
	                    dan_cornea@yahoo.com	                   

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)