avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cod de procedura penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cod de procedura penala

Cand o sa fie promulgat noul codul de procedura penala ?
As dori o data exacta!!!
Multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 4 Mai 2008
exista un cod de procedura penala in vigoare; daca va referiti la cel care va fi intr-un viitor, cel mai bine sa intrebati la Parlamant, dar nu e sigur ca si ei vor sti ce sa va raspunda.....
Dupa adoptarea lui de catre Parlament, se va trimite spre promulgare Presedintelui tarii. Promulgarea se face în termen de cel mult 20 de zile de la primire. Înainte de promulgare, Preşedintele poate cere Parlamentului, o singură dată, reexaminarea legii. Dacă Preşedintele a cerut reexaminarea legii ori dacă s-a cerut verificarea constituţionalităţii ei, promulgarea se face în cel mult 10 zile de la primirea legii adoptate după reexaminare sau de la primirea deciziei Curţii Constituţionale, prin care i s-a confirmat constituţionalitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege darea in plata mirelaavo mirelaavo in cat timp urmeaza sa semneze presedintele legea darii in plata? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil-schimbari adriana12_12 adriana12_12 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca noul proiect de lege privind indemnizatia crestere copil se aplica si pentru mamele in concediu dar cu optiunea fara ... (vezi toată discuția)
Cumulul pensiei cu salariul costelion costelion Ma intereseaza care este termenul in interiorul caruia presedintele tarii trebuie sa promulge o lege? Si in mod specific daca a fost promulgata legea privind ... (vezi toată discuția)