aay 
	    	Utilizator

aay 
	    	Utilizator	    

aay 
	    	Utilizator

aay 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 deliajurje	                   

Problema mea este destul de complicata, am sa incerc sa va o rezum cit mai pe scurt.Dupa o casatorie de 17 ani, in anul 2002 am divortat.in urma acestei ... (vezi toată discuția)
	                    deliajurje	                   

Problema mea este destul de complicata, am sa incerc sa va o rezum cit mai pe scurt.Dupa o casatorie de 17 ani, in anul 2002 am divortat.in urma acestei ... (vezi toată discuția)

nic_pop	                   

Buna ziua,
Sunt proaspat divortat si, din pacate, ca multi altii, nu ne intelegem cu privire la modul cum sa impartim proprietatile. Adica eu sunt total de ... (vezi toată discuția)
	                    nic_pop	                   

Buna ziua,
Sunt proaspat divortat si, din pacate, ca multi altii, nu ne intelegem cu privire la modul cum sa impartim proprietatile. Adica eu sunt total de ... (vezi toată discuția)

mancipri	                   

ati putea sa imi spuneti care este taxa pentru deschiderea partajului dupa divort ? (vezi toată discuția)
	                    mancipri	                   

ati putea sa imi spuneti care este taxa pentru deschiderea partajului dupa divort ? (vezi toată discuția)