avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic intrerupt
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic intrerupt

Buna ziua.
Perioada de somaj tehnic poate fi intrerupta pentru anumite intervale de timp in care sa-mi desfasor activitatea normal? De ex: pot fi in somaj tehnic 3 saptamani, apoi 1 saptamana in activitate, apoi iar in somaj tehnic, iar activitate, etc.? Mentionez ca aceasta este intentia societatii unde sunt angajat; este posibil asa ceva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: automat , utilizator 13:35, 10 Februarie 2011
S-a lamurit acest aspect cu ISCIR. Activitatea de RSVTI poate fi realizata cu fractiuni de norma (ex. 2ore/zi). Nu stiu cum poate fi realizat acest lucru din moment ce CIM este suspendat. V-am exprimat intentia societatii - nu stiu insa in ce temei legal poate face acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic - rsvti ccandrici ccandrici Buna ziua. Ce se intampla cand o societate detinatoare de echipamente aflate sub incidenta ISCIR decide sa-si trimita in somaj tehnic o parte dintre angajati ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic fflorin fflorin Buna seara. Am si eu o problema la care nu gasesc raspuns. Sunt angajata la o firma mica de termopane. Are pana in 10 angajati. Patroana trebuie sa nasca pe la ... (vezi toată discuția)
Cfs sau intrerupere activitate cu 75% 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: Societatea la care lucrez doreste sa trimita salariatii in CFS fara a fii platiti in nici un fel pe motiv ca ... (vezi toată discuția)