avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna ziua ma numesc Mihai sunt nascut pe 10 noiembrie 1957 si am 54 de ani, momentan nu lucrez si nu mai beneficiez nici de somaj, sunt interesat daca pot iesi la pensie anticipat daca am 30 de ani vechime in munca si 21 de ani in grupa a II-a. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:36, 10 Februarie 2011
Pensie limita de varsta la 60 ani si 6 luni avand o reducere de 4 ani si 6 luni din varsta standard de 65 ani.
Pensie anticipata partial la 60 de ani cu conditia sa aveti 35 ani stagiu de cotizare fara perioaade asimilate (armata, facultate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare ContSters312083 ContSters312083 Buna ziua, Am si eu o intrebare la dumneavoastra,as vrea sa aflu si eu la ce varsta pot iesi la pensie daca am 57 de ani ( nascut in 1957) ,40 de ani de ... (vezi toată discuția)
Cu cat se reduce varsta standard de pensionare pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta? pandele1 pandele1 Sunt nascut in data 15.01.1957 cu un stagiu total de cotizare de 43 ani si 11 luni, din care 21 ani in grupa I in procent de 100% si 1 an conditii speciale in ... (vezi toată discuția)
Discutii juridice pensionare si probleme juridice legate de pensionare ambulant ambulant buna seara va rog sa-mi dati un raspuns. sunt nascut in noiem 1953 am vechime 36 ani din care grupa 18 ani si 9 luni am studii superioare. daca ies la pensie ... (vezi toată discuția)