avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... convocare Adunare Generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

convocare Adunare Generala

in urma unor nereguli depistate in asociatie , pot sa convoc o adunare generala extraordinara, cu proprietarii din scara mea?
neregulile au fost verificate de persoane in competenta, din cadrul primariei.

femeia de servici pt un program de 2 ore pe zi are de luat bani in mana 7oo lei
deci sa inteleg ca ea ajunge la in jur de 900 ron sal brut
pai cel putin , proprietarii de pe scara mea nu suntem de acord cu salaruil asta.

in total ,ea are pe asociatie 7 scari de 4 etaje ,dar mai ales activitatea ei lasa de dorit !

acesta e doar un motiv pt convocarea ad. gen.

pt un program de 2 ore pe zi , cam cat ar trebui sa negociem salariu , dati-ne un sfat ,va rugam.

se poate face incadrarea si pe conventie civila?

multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
ContSters122354, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:20, 25 Februarie 2011
Un bransament pe teava de AR va pune furnizorul. Contorul este al lui, costa, intr-adevar, destul de mult de montat. Furnizorul este cel care monteaza acest bransament pentru ca el v-ar factura separat apa in conformitate cu indicatiile acestui contor.

In rest, sunt probleme sacaitoare, istorice si se pot rezolva prin implicarea unei majoritati a proprietarilor. Cu cat mai transant si mai repede, cu atat mai bine!
Nexus11 a scris:

Se poate organiza o adunare la mai putin de 1 an?

Adunarea generala, conform legii, trebuie sa se desfasoare cel putin o data pe an. Tot legea prevede ca este obligatoriu ca aceasta adunare generala anuala sa se faca in primul trimestru al anului, adica pana la 31 martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie de proprietari Nexus11 Nexus11 In blocul in care locuiesc eu sunt mai multe probleme: Blocul este impartit in mai multe scari.Cam toate s-au impartit la apa rece.Fiecare cu apometrul ... (vezi toată discuția)
Pierdere apa la asociatia de locatari arakys arakys Locuiesc la bloc si am montate apometre dar pe langa consumul inregistrat, platesc in plus si alte cantitati de apa. Este normal si legal ca asociatia sa ma ... (vezi toată discuția)
Repartizarea pierderilor de apa se face pe persoane ? zxc1 zxc1 Deja problema asta cu pierderile (diferenţele) de apă e permanentă şi pare că nu e reglementată - se plăteşte pe persoană, sau pe apartament (Cota ... (vezi toată discuția)