Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de catre Politie impreuna cu un prieten,mentionez ca el nu detinea nimic asupra lui.Am fost dusi imediat la sectie,unde am dat declaratie,in care am mentionat faptul ca substanta interzisa era pt consum propriu,ceea ce este foarte adevarat.Dupa toate astea a venit un domn din partea DCCO,cu care am dat declaria finala.A ramas sa fiu sunat pe nr de mobil in aproxativ 3 luni,pentru a ma prezenta la Parchet.La sfarsit mi s -au facut poze si am fost amprentat.Va rog ss
mi spuneti ce ar trebuii sa fac,este necesar un avocat?Mentionez faptul ca parintii nu cunosc aceasta situatie..
Nu e bine ca ii suparati.
Ne are sens sa contestati pentru ca va inrautatiti situatia.
Vedeti ce faceti cand mergeti la procuror deoarece atitudinea nesincera nu va ajuta deloc.
Salutare! De curand un prieten a fost prins cu o cantitate de aprox. 10g de iarba asupra lui, strict pentru consum propriu. Nefiind la prima abatere, exista o sansa sa scape fara dosar penal? Mentionez ca a cooperat in intregime, a dat decalaratie, etc. Care sunt sansele sa scape cu bine din toata chestia asta? Multumesc
Buna ziua, si eu sunt in aceeasi situatie ca cei de mai sus, am fost prins cu un amic de-al meu cu o cantitate de 1.5g, amicul meu a recunoscut ca este a lui si eu am fost luat in calitate de martor, am colaborat cu jandarmii si dupa ce am dat declaratiile am putut pleca acasa, ei ( jandarmii ) au spus ca in cea mai rea situatie amicul meu poate lua o amenda administrativa ( in valoare de 500 de lei ), intrebarea mea este cand o sa primeasca acel telefon de la procuror ? vad ca nu a postat nimeni asta si eu consider ca este un factor destul de important
Buna ziua, ma aflu si eu intr-o situatie similara insa eu am fost prins doar cu o tigare in care nu ar fi avut cum sa fie mai mult de 0.10 grame. Am fost la circa unde am dat declaratie ca este pentru consum propriu si ca am procurat-o de la un individ pe care nu il cunosc intr-o terasa din centrul vechi. Este posibil sa mearga mai departe cazul avand in vedere cantitatea practic nesemnificativa cu care am fost prins? Mentionez ca sunt major si este prima abatere.. Multumesc anticipat.