avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent ajutorrr
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent ajutorrr

am semnat cu o agentie imobiliara ( in italia ) o propunere pt achizitionarea unui imobil , propunere irevocabila, in aceasta e scris ca tb sa ma prezint la notar pt definitivarea actelor luni 14-02-2011.
ce se poate intampla daca ma razgandesc ? ( legile sunt cam aceleasi ca si in romania) :O
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 14:08, 11 Februarie 2011
Uitati-va in contract cand este precizata data la care trebuie sa va prezentati la notariat. Nu va luati dupa ei. Data din contract conteaza, nu cea spusa de ei la telefon. Modalitatea de plata va fi cea stabilita in contract. Daca ati stabilit ca plata sa se faca prin tranfer bancar, atunci asa se va realiza si nu prin fila CEC.
Daca le dati un CEC fara acoperire, acest lucru constituie infractiune. (inselaciune)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans prima casa, cand e obligatoriu sa fie dat ovidiu2012 ovidiu2012 Buna seara, Am o intrebare legat de programul prima casa. Din cate stiu trebuie ca, cumparatorul trebuie sa aiba 5% din pretul de vanzare. Cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce valoare are conventia de prestari servicii de intermadieri imobiliare? stefy2104 stefy2104 Buna ziua, daca semnezi in calitate de cumparator o conventie de prestari servicii de intermedieri imobiliare, ce ti se poate intampla? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)